Menneet suunnistustapahtumat

Morten Halsted

Menestystä Mäntsälästä

Kolmen vuoden korpivaellus päättyi! Raisulle kultamitali viestistä.

Am-sprintti

Kauden viimeiset hiihtosuunnistuksen henkilökohtaiset AM-mitalit jaettiin tänään Mäntsälän Hirvihaarassa. Raisun hiihtävät suunnistajat olivat pienellä, mutta yllätysvalmiilla ryhmällä mukana. Aamupäivän yllätys oli Mortenin poisjäänti henkilökohtaisesta kilpailusta. Morten koki, että on parempi panostaa iltapäivän parisprinttiin 100 prosenttisesti. Mortenin nykykunto ei kestä 3 starttia. Aamupäivän parhaasta sijoituksesta vastasi Marja Kanerva D60 sarjassa. Kokonaiskilpailusta irtosi 5. sija ja aluemestaruuskilpailuissa kävi kuin anssikoivurannalle konsanaan, sijoitus oli 4. Ville Laukka on tikissä. Maanantain seuranmestaruuskilpailun 6. sija vaihtui yleiskilpailun 7. sijaan, aluemestaruuskilpailun sijoitus oli sama. Kisapaikalla velloi huhu, että Morten ei olisi saanut starttilupaa aamupäivän kisaan, korkeat pitoisuudet veressä oli pääasiallinen epäily. Seuran edustaja kiistin moiset huhut ja ilmoitin Raisu Lumouksen olevan valmis sprintti-viestiin. Jurgen tikkasi takuuvarman suorituksen ja sijoittui yleiskilpailussa sijalle 6. Am-kisassa sijoitus oli 5.
Am-Sprinttiviesti
Leikit oli leikitty aamupäivällä ja oli aika siirtyä miesten hommiin. Morten saapui paikalle saksalaisvalmisteisella laatuautolla ja oli heti valmis sankaritekoihin. Välineenä Mortenilla oli Atomic skate, Rexin sauvat ja Startin luistovoiteet, kalusto toimi moitteettomasti. Epähuomiossa Morten oli laittanut numerolapun oikeaan reiteen. Järjestäjien asiallisen huomautuksen jälkeen numero ja kaapeli laitettiin vasempaan lahkeeseen.Kisa oli valmis alkamaan. Morten lähti paukusta kuin Bolt konsanaan, 50 metrin hiihdon jälkeen Rastivarsat oli jäljessä. Oliko kisa jo ratkennut? No ei, k-pisteellä RaVa oli ottanut paikkansa, eikä siitä luopunut koko kisan aikana. Raisu Lumous hiihtosuunnisti riskittömästi kisan loppuun ja sai palkinnoksi himoitun Suunnistavan Uudemaan aluemestaruuskultamitalin. Seuramme voittoisa kaksikko odottaa patsashanketta Vantaalle.
Christine
Christine vedossa Portugalissa

Muita uutisa Metsäsioista

Suunnistuksessa daamit 50 sarjassa Christine oli kovaa valuttaa. Ensimmäisessä osakilpailussa irtosi 6. sija. Toisessa osakilpailussa ei sitten alistajaa löytynyt. Yhteistuloksissa kahden päivän jälkeen hän löytyi sijalta 2. Pari seuraavaa päivää menivät edelleen mainiosti. Nämä toivat sijat 6/26 ja 11/25. Näillä sijoituksilla oltiin kokonaiskilpailussa komeasti sijalla 6 (26).

Hans George eteni herrat 50 sarjassa rouvaansa rauhallisemmin. Kisoista kahtena ensimmäisenä päivänä irtosi sijat 29 ja 36. Yhteistuloksissa Hans oli kahdenpäivän jälkeen 33. Hans ilmiesesti löysi kolmantena päivänä ulkoradan, kun sijoitus oli 51/54. Viimeisenä päivänä oli paluu normisuorituksiin sijoituksella 29/51. Kilpailusarja toi konaistuloksissa mainion sijoituksen 29/60

Linkki tuloksiin http://www.cpoc.pt/eventos.php?ev=pom2009_en&op=resultados