KylpyläVolley

www.kylpylavolley.fi

KYLPYLÄVOLLEY 2019 KISARAPORTTI

Kiitos hyvät ystävät, turnaus on onnellisesti ohi ja paluu arkeen sekä uuteen vuoteen voi alkaa.

Tänä vuonna aloitimme KylpyläVolley -turnauksen jo etukäteen WhatsApp -kilpailuilla, jotka olivatkin todellinen menestys.
Jämä-tytöt olivat vauhdissa ihan alusta alkaen.

Perjantai-iltaa aloiteltiin karaokekilpailuilla Pub Romeossa ja siitä tulikin oikein kunnon tapahtuma.
Joukkuekisassa Raikahtavat ja Scandinavian Drunks näyttivät esiintymisen mallia ja huikean kisan voittajaksi valikoitui finaalikierroksen jälkeen Scandinavian Drunks.
Soolokisan voitto meni Anne-Marille/Cottaraiset.

Perjantai-iltana taktiikkapalaverit ja urheilujuomien nauttiminen menivät ilta/yömyöhäiseen ja saattoipa joillakin porukoilla mennä kuvioita kehitellessä ihan aamuun astikin.
Sen verran “virkeää” porukkaa nimittäin laahusti lauantaina
aamulla kenttiä kohti avaamaan itse turnaus pelaamisen muodossa.

Lauantaina pelit alkoivat klo 8.30 ja alkusarjat saatiin päätökseen noin klo 15 mennessä.
Alkusarjoissa pelattiin kaikkiaan 50 ottelua.
Molemmissa sarjoissa mukana olleet 11 joukkuetta onkin sopiva määrä, että pelien jälkeen ehditään kaikessa rauhassa kylpylän altaisiin ja sieltä tukan kuivattelun jälkeen Violettaan KylpyläVolleymegabileisiin.
Lauantaina streamattiin 2 ottelua suorana nettiin ja tiedossa on, että ainakin
Vietnamissa asti seurattiin pelejä.

Iltabileisiin keittiö oli loihtinut taas kerran todella maukasta purtavaa nälkäisille pelaajille.
Täydellä vatsalla olikin aika jakaa perinteisiä diplomeja ja palkintoja turnauksessa ansioituneille henkilöille.

Joukkueasuihin oli tänä vuonna panostanut useampikin ryhmä upeasti, mutta palkinto meni silti melko odotetusti “sirkusporukalle” eli Mieshämyille.
Heidän sirkustirehtööri johti porukkaa komeasti myös pelikentällä.
Yhtä perinteisesti jaettiin myös sexxiccäimpien pelaajien diplomit.
Naisten voitto meni Vedottomien joukkueeseen ja
miesten sarjan voitto puolestaan turnauksen kotijoukkue Rapa Raisuun.

Arpajaisten jälkeen päästettiin housebändimme Hupilupa irti ja tanssilattia täyttyikin vauhdilla.
Violetassa soiton loputtua porukka siirtyi pubiin, jossa vauhti vain kiihtyi entisestään.

Sunnuntaiaamuna pyörähti klo 8.30 käyntiin sijoitusottelut, joita pelattiin päivän aikana kaikkiaan 34 kappaletta.

Nettitulospalvelusta löytyy kaikkien otteluiden tarkat tiedot osoitteessa www.kylpylavolley.fi.

Pronssiottelut:Naiset: Hiiribaari - Sulavat Retrot 2-1 (16-20, 20-9, 7-3)
Miehet: Vähemmän Raikkaat - Sibbo Vargarna 2-1 (16-20, 20-16, 7-5)

Turnauksen loppuhuipentumana pelattiin loppuottelut aikataulun mukaisesti

Naiset klo 13.00: AKU 313 - Cottaraiset

Ottelu oli hyvätasoinen, jossa AKU 313 hallitsi ensimmäistä erää ja vei sen nimiinsä numeroin 25-20.
Toinen erä meni puolestaan hyvän pelin myötä Cottaraisille 25-19.
Kolmas ja ratkaiseva erä oli kovaa taistelua, jossa AKU 313 sai
vahvemman materiaalin myötä hiljalleen Cottaraisista yliotteen ja voitti erän lukemin 15-11.
Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin AKU 313:n keskihyökkääjä Irina Kukushina.

Miehet klo 14.00: Pihaportti - Raisu Lumous

Turnauksen järjestävä seura Raisu Lumous oli selvinnyt muutaman vuoden sisään toisen kerran loppuotteluun ja edellisen finaalin hopeaa joukkue lähtikin kirkastamaan hyvin latautuneena.
Raisun peli näyttikin tosi hyvältä heti ensimmäisistä palloista lähtien ja Pihaportin pojat olivat pahassa alakynnessä.
Ensimmäinen erä oli selkeästi Raisun numeroin 11-25.
Toiseen erään odoteltiin Pihaportilta ryhtiliikettä, koska heidän pelaajamateriaali oli tasokas ja aikaisemmassa välierässäkin heiltä oli nähty todella hienoa peliä. Jotain kuitenkin tapahtui eikä Pihaportti saanut missään vaiheessa finaalia omaa peliään kunnolla käyntiin.
Raisu Lumous sen sijaan pelasi lähes hurmioissa ja vei toisenkin erän hymyssä suin pelaten lukemin 17-25.
Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin finaalissa hienosti yleispelaajana esiintynyt Raisun Joona Kapanen.

Molemmat finaalit nähtiin myös suorina lähetyksinä nettisivuilla.

Turnauksen loppusijoitukset:

9. Rekolan Raikkaat
10. Jämät16
11. Saranasormet

Raisu Lumous kiittää kaikkia osallistujia ja yhteistyökumppaneita sekä toivottaa kaikki tervetulleeksi taas ensi vuonna 29. KylpyläVolley -turnaukseen, jonka päivämäärät ovat 10.-12.1.2020.

Ja lopuksi vielä yksi pyyntö teille kaikille.
Jos teillä on hyviä ehdotuksia turnauksen kehittämiseksi toivon yhteydenottoa joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Hyvää Vuoden jatkoa teille kaikille ja nähdään taas joko maajoukkueiden peleissä tai viimeistään ensi vuonna Ikaalisissa.

Terveisin
Nicke