KylpyläVolley 2006

Ikaalinen, Suomi
19.1.2006 klo 16:50

XV KylpyläVolley turnaus - tarinaa ja tulokset

Maamme johtavat lentopalloilijat kokoontuivat jälleen - ja jo 15. kerran mäiskimään palloa ja viettämään muikeita hetkiä hurmahenkisen turnauksemme parissa. Ja mikäs oli ollessa; hauskaa ja hyvätasoista peliä, lämpimiä poreita ja reipasta juhlintaa - kiitokset kaikille mukana olleille hyvän tunnelman luomisesta!

Vuoden 2006 turnauksen erikoisuutena oli kaikkien alkulohkojen pelien pelaaminen Kylpylän Maininki-salissa. Tiukat 10-pisteeseen pelatut erät vaativat herpaantumatonta keskittymistä, mitä monet pelaajat olivatkin jo edellisen illan Action Night -bileissa harjoitelleet. Tiukaksi laadittu aikataulu piti ja miesten 11 ja naisten 12 joukkuetta saatiin järjestykseen sunnuntain sijoitusotteluita varten. Hieno piirre tämän vuoden turnauksessa oli useiden joukkueiden näyttävä satsaus peliasuihin ja kannustus-koreografioihin - wow sekä huh! Oli Turhapuroa, Hämyä, Sulavaa sekä Silavaa, 80-lukua, Akkoja, peruukkia, Pirkkoja...oli pyramidia, kannustushuutoa, alkujumppaa jne. Hienoa!
Tunnelmaa piti yllä myös salissa pauhannut musiikki.

Iltabileissä nautittiin espanjalaisen keittiön antimista ja jo vain maistuikin! Kiitooos! Ruuan päälle muistettiin diplomein Kylpylän Tessaa, Sipoon Tottea, NiiniTiimiä ja Halavatun Akkoja. Toki valittiin myös seksikkäimmät pelurit sekä myönnettiin Raato-palkinto - melko viehättävä raato...Sitten pantiin jalalla koreasti ja viimeiset taktiset kuviot hiottiin Pubin nurkassa neljän korvilla.

Sunnuntai-aamuna kentälle pongahteli toinen toistaan pirteämpiä pelaajia ja niinpä saimme nauttia korkeatasoisista otteluista, jotka huipentuivat finaali-peleihin. Lahden Karsa väänsi vahvalla materiaalillaan voiton ParKusta ja miehissä Sibbo junttasi mestaruuden välillä hurmiossa taistellutta KoPaa vastaan. Hienoa peliä!

Palkinnot jaettiin hyvän järjestyksen vallitessa ja pesaistiin hiet pois Kylpylän lämmössä. Sitten vaan kotimatkalle jo seuraavan talven turnausta miettien....