KylpyläVolley 2007

Ikaalisten Kylpylä, Ikaalinen
14.1.2007 klo 16:19

XVI KylpyläVolley turnaus kisaraportti

Jo hyvässä teini-iässä porhaltava turnauksemme piti jälleen sisällään niin mainiota pelejä, näyttäviä suorituksia kuin trooppista tunnelmaakin. Iltajuhlissa osallistujia huollettiin tänä vuonna loistavan saaristolais-buffetin myötä – ja oli hei hyvää! Pelikentällä nähtiin myös hyviä perfromansseja mm. Sulavien Silavien, AKU-313 ja Korson Kaiun joukkueiden viritellessä tunnelmia – heija kvinnor!

Perjantain Action Night –illassa verrytelleet pelaajat kimpoilivat kentälle heti aamutuimaan. Ja kuinka ollakkaan - kovalla materiaalilla varustettu KoVe taipui miesten avausottelussa Raisun hyvin latautuneelle joukkueelle. Jäkälät, porot, kolttaukko go-go! Turnauksen raato löytyi Koven puolelta kenttää... Loput alkulohkon pelinsä KoVe sitten voittikin. Välieriin Maininkisalista myös Sibbo ja Pulit. Ikaalisten Palloiluhallissa komentoa piti Mäntylän joukkue, jonka vanavedessä välieriin painelivat KoPa ja TUPA. Naisten A-lohkon hoiteli Sipoon joukkue ja jatkoon myös Lahden KARSA sekä ajoittain pakkolaskuasennossakin taistellut Sulavat Silavat. Palloiluhallin naisistosta parhaita olivat PARKU, Smash ja Saranasormet.

Sitten kylvettiin ja valmistauduttiin illan rientoihin. Kuten jo mainittua oli tarjolla verratonta evästä ja myös illan bändi sai porukan hyvin mukaansa. Turnauksen seksikkäimmät valittiin aitoon Idols tyyliin ja vuoden 2007 herkullisimmat olivat Annika Sulavista Silavista sekä Pulien aina tyylikäs Late! Parhaasta joukkueasusta palkittiin Sulavat Silavat(joka ottkin Raato-palkintoa lukuunottamatta melkein kaiken mahdollisen?!), Tsemppipalkinto AKU-313 joukkueelle ja hyvästä turnaushengestä palkittiin Jussi Kuusisto. Raato-palkinto siis KoVen Cristian Danielssonille, jonka kaapista löytyy myös loppuottelun parhaan pelaajan palkinto – esimerkillistä monipuolisuutta! Peräti interaktiivinen ohjelma oli myös sulavan lentoemäntätiimin virittelemä Pikku-Saken lentomatka –esitys Että sellasta. Arpoja myytiin sekä myös arvottiin ja varsin moni pelaaja oli tervehtimässä aamuyöstä ravintoloiden siivousväkeäkin. Kohteliasta toimintaa!..

Raivoisista pudotuspeleistä Naisten finaaleihin selvisivät peliään tasaisesti parantanut Sulavat Silavat ja aina vahva Parkun joukkue. Tiukan taistelun vei lopulta Sulavat Silavat, joka pyöritti peliä mallikkaasti passarinsa Virpi Lagströmin kautta. Virpille myös finaalin parhaan pelaajan palkinto. Voittopisteen iski kenttään muutamassa aiemmassakin ottelussa ratkaisupisteen tehnyt Merja Mantila.

Miesten jatkopeleissä taistelu oli myös äärimmäisen tiukkaa ja niin vain kävi, että finaaliin tiensä raivasivat Mäntylä ja Pulit. Mummoa huudettiin ja lattia jytisi. Vaikka Pulien peli oli ajoittain hyvinkin näyttävää jäi se ehkä kaipaamaan Lakun ratkaisuja, siksi vahvaa oli Mäntylän peli, jolla irtosi 2-0 voitto ja pelipaikka Maininkisaliin tammikuussa 2008! Ottelun parhaana palkittiin Mäntylän Marco Kilki.

Kiitokset Raisu Lumous ry: n puolesta kaikille pelaajille, Kylpylän väelle, turnauksen yhteistyökumppaneille ja sponsoreille, Smashin tuomareille, Nickelle, Joselle sekä yleisölle – olipahan taas ketterää! ”Ethiäpäin kohti ensi vuotta” sanoo Sakke jalka paketissa!

Lopputulokset XIV KylpyläVolley turnaus 2007

Naiset
1. Sulavat Silavat
2. Parku
3. Karsa
4. Sibbo
5. Smash
6. Saranat
7. Aitolahti
8. AKU-313
9. Kaiku
10. Kunnos
11. Leppis
12. Hämyt

Miehet
1. Mäntylä
2. Pulit
3. Sibbo
4. Veto
5. Kopa
6. Tupa
7. Raus
8. Hämyt
9. Kaiku
10. Niini