KylpyläVolley 2008

Ikaalisten Kylpylä, Ikaalinen
13.1.2008 klo 16:07

XVII KylpyläVolleyn tarinaa ja tulokset

Turnaus alkaa olla kaunis kuin 17-kesäinen neito ja pelit vaan vuosien myötä paranee. Pallo pyöri ilmassa ja asianmukaisin välein myös pamahti lattiaan(välillä oikein jymähdyksen kanssa), kuten pelin luonteeseen kuuluu. Näyttävien suoritsusten ja tiukkojen otteluiden oehlla saimme ihastella myös hurmahenkistä toimintaa mielikuvituksellisten turnausasujen myötä. Kiitos taas kaikille ja rapeaa reenivuoatta ens kertaa varten!!!

Vuoden 2008 turnaukseen kokoontui yhteensä 22 joukkuetta tasan miesten ja naisten sarjoihin jakautuen. Hyvien yhteistyökumppaneiden avulla tunnelma saatiin korkealle! Kiitos: Smashin tuomarit, Koff, Mäntylä, Transocean, Cumulus, Rantasipi, Karhu, Ikaalisten Kylpylä, Radio Nova, Iltalehti, Battery, Cazze ja Logonet.

Perjantai-iltana kokoonnuttiin pelipaikalle Action Nightin merkeissä ja osalla turnasuväestä valmistelu aamun peleihin olikin kunnioitettavan perinpohjaista. Violetan tanssiparketti sai kyytiä ja pubiinkin riitti tunnelmaa aina siivoojien tapaamiseen saakka.

Aamusella sitten alettiin pelaamaan. Lohkot oli vanhaan malliin jaettu edellisen vuoden sijoitusten mukaan Kylpylän Maininkisalissa pelaaviin ja kaupungin Palloiluhallille suunnanneisiin joukkueisiin. Smashin äijät pyöritti naisten pelien tuomarirulettia suvereeniin tapaansa ja järjestäjät nauroivat mahahaava kippurassa muutamien joukkueiden hienoille peliasuille. Korson oman päivänsäteen nähtyään muutamakin vanhempi kylpylävieras luuli vaihtaneensa hiippakuntaa...

Ennakkosuosikit pitivät pintansa tiukoissa peleissä vaikka eräpistepeliksihän se tietysti meni, ennen kuin jatkopeleihin selvinneet saatin nimettyä. Toki melkoinen yllätys oli se, että Raaisun joukkue ei selvinnyt(oh-hoh!) sunnuntain mitalipeleihin..Rapaaaa!

Kylpylässä vivoiteltiin kipeytyneitä lihaksia ja varmistettiin nestehuolto ennen illan Juhlia! J a hyväthän ne bileet taas oli: Sakke ja Nicke malttoivat pitää liiat mölyt mahassaan ja keittiön väki oli loihtinut tarjolle todella maittavan ja upean Aasialaisen Buffet-pöydän, NAM! Illan bändi piti hyvää tempoa yllä, mutta varsinainen kohokohta olis Sulavien Kamasutturoiden esittämä "huntutanssi"! Huh, sitä liikkeen siroutta ja hyvää meininkiä. Tunnelmaa riitti vielä pubin valomerkin jälkeenkin ja niinpä oli seuraavan päivän turnauskunto varmistettu. Seksikkäimpinä pelureina palkittiin Aitolahden kaunotar M. Mikkonen ja TuPan The Stund S. Sinerma Raato-palkinto matkasi asiaankuuluvasti Sipooseen - Mikan suoritus oli todella pirteä! Sulavien Pialle jaettiin ansaitusti "miniraato" -palkinto. Upeista asuistaan palkittiin Sulavien Kamasutturoiden Huntunaiset, Korson Kaiun Menninäkäiset ja The Päivänsäde, AKU 313: n Akutiimi sekä Aitolahden Lujan viehkot ja hyväntuoksuiset kesämekkotytöt. Henkilökohtaisen asupalkinnon saivat Vipe ja Taina.

Sunnuntain naisten välierä ja mitalipeleissä alkoi
Sulavien kone päästä vauhtiin ja normaaliin lentokorkeuteen. Alkusarjan "vaikeuksien kautta jatkoon" tunnelmat oli unohdettu ja hunnunkeveästi leijailleet Kamasutturat kukistivat tasokkaassa loppuottelussa Kunnos -joukkueen. Karsasta evoluution kautta Piluiksi muuttunut Lahtelaisjoukkue nappasi tyylikkäästi pronssia.

Miesten sunnuntai aamun välierät olivat huuruisen tiukkoja ja niin vain kävi, että "perinteiset" mitalijoukkueet Mäntylä ja Pulit jätettiin mitaleitta. Mäntylä toki vasta tiukan pronssiotelun Sipoolle hävinneenä. Finaalissa kohtasivat raivokkaasti taistellut KoPa ja turnauksen tulokasjoukkue Tappiboys. Ilman tappia matkalla olleet Boysit kukistivat KoPan vauhdikkaan ja eittämättä hienojakin suorituksia tarjonneessa finaalissa. Spekulointia aiheutti Tappiboysien "kotona yöpymällä" hankittu pelikunto, mutta poijjaat lupasivat yöpyä ensi vuonna kylpylässä ja näyttää että kyllä juhliakin osataan! ..kele!

Turnausjärjestelyistä tutusti vastanneet Nicke, Sakke, Jose sekä Raisu Lumous kiittävät! Näihin kuviin, näihin tunnelmiin - jollei ennen, eikä TeräsSiassa niin sitten ensi tammikuussa 16. - 18.1.2009 Ikaalisissa! Moro!

XVII KYLPYLÄVOLLEY 2008 TULOKSET

Naiset

1. Sulavat Kamasutturat
2. Kunnos
3. Pilut
4. ParkU
5. Kaiku
6. Smash
7. AKU313
8. Leppis
9. Aitolahti
10. Saranat
11. Hämyt

Miehet

1. Tappiboys
2. KoPa
3. Sibbo
4. Mäntylä
5. VVVeto
6. Pulit
7. KauiKu
8. TuPa
9. SCF
10. Raisu
11. Hämyt