KylpyläVolley 2014

23. Kylpylävolley turnaus Rantasipi Ikaalisten Kylpylässä 17-19.1.2014

Virallinen kisaraportti.

13 naisjoukkuetta, 10 miesjoukkuetta oli ilmoittautunut tämän kertaiseen turnaukseen. Tämähän todistaa että puheet maailmanlaajuisesta lamasta ja Suomen kestävyysvajeesta ovat vahvasti liioiteltuja.

Suurin osa joukkueista saapuivat perjantaina ja taktiikkapalavareita pidettiin sekä pizzeriassa, pubissaa että tanssiravintola Violetassa. Perjantain musiikista vastasi Tanssiorkesteri Lemmenklaani joka ei kuitenkaan sytyttänyt porukoita erityisen intohimoiseen liikuntaan.

Lauantaina aamuna aloitettiin alkusarjojen pelit Maininki salissa ja Palloiluhallissa. Naisten sarjassa nähtiin taas upeita asuja joista erityisesti mainittakoon Rekolan Raikkaiden apina-asut, Hiiribaarin enkelit, Sulavien värikkäät peruukit sekä Smashin tyttöjen peräti mustan rankat ilmeet. Koskahan miesten sarjaan saataisiin takaisin Uunot ja muut hupiasut.

Iltapäivään mennessä ja 56. pelin jälkeen saatiinkin alkusarjojen tulokset selville ja Josen aurinkoakin tarkemman tulospalvelun perusteella 3 parasta kustakin lohkosta jatkoivat loppusarjan pelejä sunnuntai aamuna Maininki salissa. Loput jatkoivat sijoitusotteluitaan Ikaalisten Palloiluhallissa.

Pelien jälkeen kylpylään rentoutumaan sekä valmistautumaan illan Lentisbileisiin. Keittiö olikin loihtinut mahtavan buffet-pöydän joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Ruokailun jälkeen palkittiin taas eri tavalla kunnostautuneita sekä tietysti pidettiin mega-arpajaiset.

Parhaan joukkue-asupalkinnon sai ansaitusti Rekolan Raikkaat tytöt apina-asustaan jossa todella ei oltu säästelty työmäärässä eikä laadussa.

Alkusarjan tsemppi-palkinnon sai Vibeken Mari Kemppainen.

Myös sexxicäs enkeli palkittiin kuten myös eräs sexxiccäämmäxi valittu Korsolainen mies.

Arpajaisten pääpälkintona ollut kahden hengen viikonloppupaketti Ikaalisten kylpylään meni Sipooseen.

Loppuillan menosta vastasikin loistava ”house-bändimme” Mika Rosendal & Hupilupa joka laadukkaalla ja monipuolisella ohjelmistollaan sai aikaan kunnon vipinää tanssilattialla. Ja sunnuntaita varten pidettiin taas taktiikkapalavereita jotka parhaimmillaan (tai pahimmillaan) kestivät aamuviiteen. Ja senhän kyllä huomasi aamun peleistä.

Sunnuntaina puolivälierien ja välierien jälkeen saatiin selville loppuottelijat. Naisissa Lahden Piluveivarit vastaan Vibeke team Salosta pelasivat laadukasta peliä jossa kuitenkin Lahden tytöt vahvemmalla materiaalillaan veivät selvän voiton 2-0.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Pilujen Taina Penttinen.

Miesten loppuottelussa pelasivat Mäntylä Team odotetusti ja tämän kertaisen turnauksen yllätysjoukkue RAPA Raus eli Raisu Lumouksen kakkosjoukkue. Nuorilla tulevaisuuden huippupelaajilla vahvistunut Rapa Raus ei kuitenkaan jaksanut loppuun asti vaan kokenut Mäntylän joukkue vei voiton selvästi numeroin 2-0.

Parhaaksi pelaajaksi valittiin Mäntylän loistava passari Mikko Jurvala.

23. Kylpylävolleyturnauksen loppusijoitukset ovat seuraavat:

Naiset:

8. Lahden Puliveivarit

9. Toyota Team

10. Jokivarren Jyske

Kaikkien otteluiden tulokset alà Jose liitteenä linkissä.

Tärkeimmät yhteistyökumppanimme, jotka osaltaan mahdollistivat arpajaiset sekä joukkuepalkinnot: Rantasipi Ikaalisten Kylpylä, KOFF, Peltitarvike Oy, Sportia, Tempur, UJL-Solutions.

Ja vielä erityinen kiitos Rantasipi Ikaalisten Kylpylän mukavalle henkilökunnalle loistavasti sujuneesta turnauksesta.

Raisu Lumous kiittää kaikkia pelaajia, kannattajia, lahjoittajia ja yhteistyökumppaneita, samalla toivottaen kaikki tervetulleiksi ensi vuoden turnaukseen 16-18.1.2015. Ennen sitä nähdään Katowicessa kannustamassa Suomen maajoukkue jatkoon MM kisoissa.

Hyvää lentopallovuotta 2014,

Raisu Lumous, Lentopallo