KylpyläVolley 2016

25. Kylpylävolley on onnellisesti ohi.

Kiitos Teille kaikille, jotka omalta osaltanne autoitte hienon tapahtuman onnistumisessa.

Erityiskiitos mahtavista nettisivuista, jotka valmistuivat juuri sopivasti.

Sieltä löytyvät kaikkien otteluiden tulokset sekä turnauksen loppusijoitukset.

Osoite: www.kylpylavolley.fi

Tunnelma nousi sitä mukaan kun porukka saapui Kylpylään.

Tervetulotoivotukset respassa ja pubissa olivat hieno ele Kylpylältä.

Perjantai-iltaa vauhdittivat pubin Ysäridisco sekä Violetta-ravintolassa tanssibändi E-Band.

Myöhään yöhön jatkuivat joukkueiden taktiikkapalaverit ja urheilujuoman nauttiminen kuitenkin niin, että lauantai-aamuna kaikki pelaajat olivat ajoissa paikalla kun pelit alkoivat klo 8:30.

Monet joukkueet, varsinkin naiset, olivat panostaneet asuihin ja onkin harmi että osa porukoista pelaa Palloiluhallissa, jolloin “yleisö” ja muut kannattajat eivät pääse nauttimaan näistä asuista. Virkistävä lisäys tämän kertaiseen asuvalikoimaan olikin Hämyjen miesjoukkue.

Puku, valkoinen paita ja solmio sekä kulmahousut.

Olihan komea joukkue.

Lauantaina pelattiin 55 alkusarjaottelua sekä Historic juhlaottelu, jossa pelasivat Raisun Juhlasiat vastaan Kootut Kehot-naisjoukkue.

Ottelun säännöt löytyvät toisaalla näillä sivuilla.

Peli oli huipputasainen ja päättyikin sopuisasti 1-1.

Mutta ne asut!!!!

Kootut kehot olivat oivaltaneet mistä tässä on oikeasti kysymys.

Klo 19:30 kokoonnuttin Violetta ravintolaan juhlimaan 25. Juhla-Kylpylävolley-megabileitä.

Meitä oli noin 220 henkeä.

Tervetuloskumpan ja maittavan Buffet-pöydän jälkeen kuultiin mm Saken juhlapuhe, jossa muisteltiin turnauksen alkuvaiheita todella hauskoilla sanakäänteillä.

Perinteisen asukilpailun voitti pukumiehet Kuhmoisista eli Mieshämyt ja

valittiin myös “sexiccäimmät” pelaajat.

Erityishuomionosoituksia jaettiin seuraavasti:

Anja Kvist, Hämyt: aina järjestelee, kokoaa joukkueita, hoitaa, varmistaa, ja on ollut alusta alkaen mukana.

Riikka Rusanen, Rekolan Raikkaat: Vuodesta toiseen hän suunnittelee, valmistaa ja varmistaa, että Raikkaan tytöillä on mahtavat asut.

Lisäksi hän on joukkueen kantava voima kentällä.

Kari “Jose” Josefsson: tulospalvelu toimii vuodesta toiseen, intoa kuin pikku-pojalla, “tekniikan ihme”.

Juhlan kunniaksi tänä vuonna ei valittu Raatoa, vaan jaettiin ns “käänteisraato-palkinto”, jonka hyvin ansaitusti sai Sulavat Silavat.

He olivat panostaneet kuten aina sekä JNS-asuun, että varsinkin juhlapukeutumiseen todella tyylikkäästi.

Muistamisten jälkeen päästettin irti “Kuuma Linja”. Bilebändi Salosta, joka sai porukkaan vauhtia ja korkkarit kattoon melkein joka mimmillä.

Vauhtia riitti pitkälle yöhön, jonka jälkeen pubissa vielä tehtiin viimeiset “pelistrategiat”.

Sunnuntaina jatkettiin sijoitusotteluilla sekä Mainingissa että Palloiluhallissa ja mahtavien pelien jälkeen päästin loppuotteluihin.

Naiset: Aikakantturat vastaan Cottaraiset, josta tulikin aivan mahtava taistelu.

Ensimmäinen erä meni Aikakantturoille numeroin 25-17, toinen erä taas Cottaraisille 19-25 joten pelattiin kolmas erä 15 pisteeseen.

Siinä Cottaraiset ottivat yliotteen ja voittivat lopulta 10-15.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Emmi Bani.

Miehet: Lahden Puliveivarit vastaan SCF Care.

Pelistä tuli kunnon 3 eräinen trilleri. Ensimmäinen erä 24-26, toinen erä 26-24 ja kolmas 11-15 !!. Tunnelmaa koko rahalla loppuun asti ja loppujen lopuksi voitto vahvistuneelle SCF Carelle.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Erkka Tapola.

Lopputulokset

Toyota Team

Rapa Raisu

Jokivarren Jyske

Raisu Lumous kiittää yhteistyökumppaneita:

Lentopalloseura SMASH, Rantasipi Ikaalisten Kylpylä, Kilpi Koskinen, Kappa Finland, Mainostoimisto Hinku,

Kateplan, Painowelhot,

Brand City Club BCC, Karhu.

Erityiskiitos Smashin tuomareille jotka jälleen kerran hoitivat homman mallikkaasti.

Seuraava 26. Kylpylävolley turnaus järjestetään 13-15.1.2017. Palataan asiaan syksyllä,

Ja lopuksi vielä yksi pyyntö teille kaikille. Jos teillä on hyviä ehdotuksia turnauksen kehittämiseksi toivon yhteydenottoa joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Hyvää vuoden jatkoa Teille kaikille!!!

Kiitos !

Nicke