KylpyläVolley 2017

26. Kylpylävolley 13.-15.1.2017 - KISARAPORTTI

Voimme jälleen kerran kiittää Teitä kaikkia osallistumisesta tähän mukavaan tapahtumaan. Monet ovat olleet mukana alusta asti ja yhä vain jaksavat vuodesta toiseen. Kiitos siitä!

Siirryimme uuteen aikaan, kun streamasimme otteluita nettiin. Hieman teknisiä vaikeuksia ilmeni, mutta tulospalvelu toimi muuten loistavasti ja netin kautta katsottiin otteluita tiettävästi Sri Lankassa asti. Turnauksen lopputulokset sekä kaikkien otteluiden tulokset löytyvät osoitteesta www.kylpylavolley.fi

Suurin osa porukoista saapui Kylpylään jo perjantai-illan aikana ja tunnelmaa oli pubissa, pizzeriassa ja Violetan tanssilattialla. Myöhään yöhön jatkuivat myös joukkueiden taktiikkapalaverit ja urheilujuoman nauttiminen. Ja löytyipä vuoden “Raato” taas kerran Puliveivareiden kirjavasta joukosta.

Perinteisesti monet joukkueet, varsinkin naiset, olivat panostaneet asuihin; oli vankikarkureita, poliiseja, maalaispoikia jne.

Lauantain pelit pääsivät käyntiin ajallaan klo 8.30 Mainingissa ja klo 9.00 keskustan koululla. Päivän aikana pelattiin kaikkiaan 60 alkusarjaottelua, jotka Mainingin osalta venyivät valitettavasti turhan pitkälle iltapäivälle. Tarkoitushan on ehtiä pelien jälkeen kylpylään rentoutumaan ennen illan muita tapahtumia, joten meillä on syytä paneutua lauantain otteluiden aikatauluihin jo ensi vuodelle.

Illalla kokoonnuttiin Violetta -ravintolaan juhlimaan Kylpylävolley-megabileitä ja meitä oli noin bileissä paikalla hienosti 230 henkeä. Loistavan Buffet -pöydän jälkeen olikin erikoishuomionosoitusten vuoro. Perinteisen asukilpailun voitti tällä kerralla “Naisvankikarkurit” (Naishämyt). “Sexiccäimpien pelaajien” palkinnot puolestaan menivät toisen ja kolmannen polven pelaajille eli turnauksen tulevaisuus on myös turvattu!!!! Arpajaisten huippupalkintoja ihmeteltiin porukalla ja voittajien selvittyä komennon otti Mr Hyde. Bilemusa soikin sitten juhlakansaa villiten pitkälle yöhön.

Sunnuntaina Mainingissa jatkettiin puolivälierillä sekä välierillä ja Palloiluhallissa puolestaan sijoitusotteluilla. Kaikkien pelien tulokset on katsottavissa nettitulospalvelusta.

Pronssiottelut:

Naiset: Lahden Piluveivarit – Hiiribaari 0 – 2 (14-20, 17-20)

Miehet: Lahden Puliveivarit – Valkolan Nuorisoseura 0 – 2 (14-20, 18-20)

Loppuottelut (pelattiin aikataulun mukaisesti):

Naiset klo 13.00: AKU 313 - Cottaraiset

Ottelu oli hyvätasoinen, jossa Cottaraiset laajemmalla materiaalilla kuitenkin hallitsi tapahtumia. Ensimmäinen erä meni Cottaraisille numeroin 25-19 ja kun toinenkin erä päättyi Cottaraisten voittoon lukemin 25-20, oli voittaja selvillä. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Cottaraisten passari ja hengenluoja Emmi Bani.

Miehet klo 14.00: Raisu Lumous - SCF Care

Järjestävä seura Raisu Lumous oli ensimmäistä kertaa mukana loppuottelussa ja peli näyttikin Raisun osalta varsinkin ottelun alussa hyvältä. Erien loput osoittautuivat kuitenkin Raisulle aavistuksen vaikeiksi ja laajemmalla pelaajamateriaalilla liikkeellä ollut SCF Care vei melko selvästi molemmat erät. SCF Care pelasi läpi turnauksen varsin hyvätasoista peliä ja jatkoi samalla meinigillä myös finaalissa. Loppuottelun ansaittu voitto SCF Carelle lukemin 2-0 (21-25, 20-25). Finaalin parhaaksi pelaajaksi valittiin SCF Caren “syöttäjäihme” Tomi Tamminen.

Lopputulokset

10 Rapa Raisu

11 Toyota Team

12 Jokivarren Jyske

Raisu Lumous kiittää kaikkia turnauksen yhteistyökumppaneita:

Rantasipi Ikaalisten Kylpylä, Restel Hotellit, Karhu, Kilpi Koskinen, Mainostoimisto Hinku ja PainoWelhot.

Kiitos Smash Ikaalinen: Tuomarit hoitivat jälleen homman hienosti ja tyttöjen puffetti oli jälleen menestys Palloiluhallissa.

Kiitos Kylpylän mahtavalle henkilökunnalle mukavasta ja rennosta tunnelmasta turnauksen aikana. Ikaalisiin on aina helppo tulla kun tietää, että siellä homma pelaa.

Erityiskiitos Violetta -ravintolan hovimestari Liisalle, joka vuodesta toiseen on iloisella mielellä hoitanut homman suurella sydämellä ja ammattitaidolla.

Lopuksi vielä yksi pyyntö teille kaikille. Jos teillä on hyviä ehdotuksia turnauksen kehittämiseksi, niin toivon yhteydenottoa joko puhelimitse tai sähköpostilla. Joukkueita pyydetään muutenkin huomioimaan sääntöjen ensimmäinen pykälä, joka koskee sarjatasoja. Ellei tätä sääntöä noudateta jatkossa, niin järjestäjien on jatkossa tiukennettava valvontaa.

27. Kylpylävolley -turnaus järjestetään 12.-14.1.2018.

Ympyröikää päivämäärä kalentereista ja palataan asiaan syksyllä.

Hyvää vuoden jatkoa Teille kaikille ja nähdään maajoukkueen matkassa joko Karlovy Varyssa tai Gdanskissa!!

Kiitos!

Nicke