Terässika

SUOMEN TERÄSSIKA KISATAAN LA 22.08.2015 KUUSIJÄRVELLÄ VANTAALLA!

Legendaarinen Suomen TeräsSika -kisa kokoaa jälleen todelliset urheilijat Vantaalle!

Tarjolla on hurmahenkinen tapahtuma, jonka vauhdikkaasta ja ketterästä tunnelmasta nauttivat niin kisaajat kuin yleisökin.

Siispä tervetuloa Kuusijärvelle keskelle vetreää meininkiä, hulppeaa ilonpitoa ja seuraamaan käsittämättömän järeitä suorituksia!

Juhlavuoden Terässikamainen MÖMF!

Raisu Lumous ry:llä on ilo ja kunnia julkituoda 25. TeräsSika-kisan ilmoittautumisen askelmerkit. 25. Juhlavuoden kisapäivä on 22. elokuuta 2015 klo 13 alkaen ja paikkana tuttuun tyyliin Vantaan Kuusijärvi. Mutta: lukuisista nimenmuutoksista ja poisjäänneistä johtuen ilmoittautumiskarsinan ovet avataan tänä vuonna vasta torstaina 6. elokuuta klo 9 osoitteessa: http://raisulumous.sporttisaitti.com/terassika. Kerralla voi ilmoittaa aiemmasta poiketen vain yhden kilpailijan! Osallistumismaksu on 50 € / kärsä.

Kisaan mahtuu mukaan max 150 osallistujaa jaoteltuna M Yleinen, M Veteraanisiat(40+), N Yleinen ja N Veteraaniemakot(40+). Lisäksi yli 100 kg kisaajat mittelevät keskinäisestä paremmuudestaan. Kuhunkin neljään pääsarjaan mahtuu max 50 kisaajaa. Ja kisa-/sarjapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viime vuosina kisapaikat on täytetty 2-5 minuutin sisällä ja tämä on luonnollisesti aiheuttanut harmia rannalle jääneissä. Kisan tavoite on olla paitsi huikea urheilumittelö myös hurmahenkinen sosiaalinen pöhinä ja niinpä jatkamme viime vuonna kiitosta kerännyttä ilmoittautumisjärjestelmää:

1. Edellisen vuoden kärki.

Vuoden 2014 parhaimmistolle on osallistumispaikat varattu, mutta paikan vahvistus on tehtävä normaalin ilmoittautumiskanavan kautta torstain 6.8. kuluessa (9-24). Paikkoja on jäädytetty 2014 kärjelle seuraavasti:

Miehet Yleinen 10 parasta
Miehet VeteraaniSiat 10 parasta
Naiset Yleinen 10 parasta
Naiset VeteraaniEmakot 5 parasta
Yleinen Yli 100 kg 3 parasta

Huom! Osallistumispaikka EI siirry esim. 11. sijoittuneelle jos joku 10 kärjestä ei vahvista osallistumistaan. Vuoden 2014 tulokset ja kunniataulukko nähtävillä www-osoitteessa: http://raisulumous.sporttisaitti.com/terass…/terassika-2014/

2. TeräsSika Hall of Fame 2015

Kisan hurmahenkisyyden varmistamiseksi ja kunnianosoituksena edellisten vuosien suorituksista on seuraaville henkilöille myönnetty TeräsSika Hall of Fame 2015 -status. Statuksen haltijoille on osallistumispaikat tämän vuoden kisaan varattu, mutta paikan vahvistus on tehtävä normaalin ilmoittautumiskanavan kautta torstain 6.8. kuluessa (9-24).

TeräsSika Hall of Fame 2015

- Ilona Haapiainen
- Reijo Roininen
- Juhani Soininen

TeräsSika Hall of Fame on elävä organismi ja vuoden 2015 kunniataulukkoon saa jättää perusteltuja ehdotuksia ja halutessaan tehdä Kuusijärvellä selvää jälkeä oman paikkansa varmistamiseksi.

3. Pukeutuneet / esiintyvät ryhmät

Edellä mainitun lisäksi varaamme yhteensä 10 kisapaikkaa urheilijoille, jotka osana joukkuetta osallistuvat TeräsSika -performance mittelöön. Tällaisen joukkueen tulee lähettää 30.7. klo 21 mennessä lyhyt taikka pidempi kirjallinen esitys sähköpostilla osoitteeseen raisu.lumous@gmail.com. Viestin tulee sisältää joukkueen nimi ja sitoumus saapua stagelle kisapäivänä klo 13 tapahtuvaan performance-esittelyyn sekä kisaa pyrkivien osallistujien nimet, sähköpostiosoitteet ja kisasarja&syntymävuosi. Paikkoja siis rajallinen määrä, mutta ilmoitamme kaikille viestin lähettäneille tilanteesta / päätöksestä 4.8. klo 21 mennessä.

Viestin otsikoksi TERÄSSIKA JOUKKUEPERFORMANCE.

Toivotamme kaikille kisasta kiinnostuneille suorastaan erinomaista treenikautta ja hyvää pössistä ilmoittautumiskahinoihin - tervetuloa Kuusijärvelle 22. elokuuta.

Cafe Kuusijärvi palvelee ryhmiä ja
tilausasiakkaita. Tiloja voi vuokrata erilaisiin yksityistilaisuuksiin,
esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin, pikkujouluihin tai saunailtoihin. Järjestämme myös retki- tai
virkistyspäivän yrityksille, päiväkoti- tai kouluryhmille, seuroille, yhdistyksille tai muille ryhmille.
Cafe Kuusijärvi toteuttaa tilaisuuden asiakkaiden toiveiden mukaisesti!

Monipuolista painopalvelua vuosien kokemuksella!