Terässika

Cafe Kuusijärvi palvelee ryhmiä ja
tilausasiakkaita. Tiloja voi vuokrata erilaisiin yksityistilaisuuksiin,
esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin, pikkujouluihin tai saunailtoihin. Järjestämme myös retki- tai
virkistyspäivän yrityksille, päiväkoti- tai kouluryhmille, seuroille, yhdistyksille tai muille ryhmille.
Cafe Kuusijärvi toteuttaa tilaisuuden asiakkaiden toiveiden mukaisesti!

SUOMEN TERÄSSIKA KISATAAN LA 16.08.2014 KUUSIJÄRVELLÄ VANTAALLA!

Legendaarinen Suomen TeräsSika -kisa kokoaa jälleen todelliset urheilijat Vantaalle!

Tarjolla on hurmahenkinen tapahtuma, jonka vauhdikkaasta ja ketterästä tunnelmasta nauttivat niin kisaajat kuin yleisökin.

Siispä tervetuloa Kuusijärvelle keskelle vetreää meininkiä, hulppeaa ilonpitoa ja seuraamaan käsittämättömän järeitä suorituksia!

Huom!

TeräsSika-kisan valtaisan suosion johdosta ilmoittautumisjärjestelmä muutettiin tasapuolisemmaksi ja kisan tunnelmaan sopivammaksi.

Ilmoittautuminen sulkeutui 22.5.2014 klo 24.00. Kisakarsinaan mahtuville annetaan maksuohjeet viimeistään 30.5.2014 ja tällä sivustolla julkaistaan vahvistettujen eli maksaneiden osallistujaluettelo. Katso lisätiedot vuoden 2014 kisasivuilta.

KISAAJAT VETÄVÄT YHTÄMITTAISENA SUORITUKSENSA SEURAAVAT LAJIT JA MATKAT:

• UINTIA 250 m

• PYÖRÄILYÄ 10 km

• JUOKSUA 3,5 km

JA PÄÄLLE LITRA OLUTTA!

Sportiasta löytyy kotimaiset ja kansainväliset laatumerkit vaativalle urheilijalle ja liikkujalle
Eckerö Line on laivayhtiö, jolla on oikeus suomalaisen palvelun tunnukseen, avainlippuun