Terässika

Juhlavuoden Terässikamainen MÖMF!

Raisu Lumous ry:llä on ilo ja kunnia julkituoda 25. TeräsSika-kisan ilmoittautumisen askelmerkit. 25. Juhlavuoden kisapäivä on 22. elokuuta 2015 klo 13 alkaen ja paikkana tuttuun tyyliin Vantaan Kuusijärvi. Mutta: lukuisista nimenmuutoksista ja poisjäänneistä johtuen Ilmoittautumiskarsinan ovet avataan tänä vuonna vasta torstaina 6. elokuuta klo 9 osoitteessa: http://raisulumous.sporttisaitti.com/terassika

Kisaan mahtuu mukaan max 150 osallistujaa jaoteltuna M Yleinen, M Veteraanisiat(40+), N Yleinen ja N Veteraaniemakot(40+). Lisäksi yli 100 kg kisaajat mittelevät keskinäisestä paremmuudestaan. Kuhunkin neljään pääsarjaan mahtuu max 50 kisaajaa. Ja kisa-/sarjapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viime vuosina kisapaikat on täytetty 2-5 minuutin sisällä ja tämä on luonnollisesti aiheuttanut harmia rannalle jääneissä. Kisan tavoite on olla paitsi huikea urheilumittelö myös hurmahenkinen sosiaalinen pöhinä ja niinpä jatkamme viime vuonna kiitosta kerännyttä ilmoittautumisjärjestelmää:

1. Edellisen vuoden kärki.

Vuoden 2014 parhaimmistolle on osallistumispaikat varattu, mutta paikan vahvistus on tehtävä normaalin ilmoittautumiskanavan kautta torstain 6.8 kuluessa (9-24). Paikkoja on jäädytetty 2014 kärjelle seuraavasti:

Miehet Yleinen 10 parasta
Miehet VeteraaniSiat 10 parasta
Naiset Yleinen 10 parasta
Naiset VeteraaniEmakot 5 parasta
Yleinen Yli 100 kg 3 parasta

Huom! Osallistumispaikka EI siirry esim. 11. sijoittuneelle jos joku 10 kärjestä ei vahvista osallistumistaan. Vuoden 2014 tulokset ja kunniataulukko nähtävillä www-osoitteessa: http://raisulumous.sporttisaitti.com/terass…/terassika-2014/

2. TeräsSika Hall of Fame 2015

Kisan hurmahenkisyyden varmistamiseksi ja kunnianosoituksena edellisten vuosien suorituksista on seuraaville henkilöille myönnetty TeräsSika Hall of Fame 2015 -status. Statuksen haltijoille on osallistumispaikat tämän vuoden kisaan varattu, mutta paikan vahvistus on tehtävä normaalin ilmoittautumiskanavan kautta torstain 6.8. kuluessa (9-24).

TeräsSika Hall of Fame 2015

- Ilona Haapiainen
- Reijo Roininen
- Juhani Soininen

TeräsSika Hall of Fame on elävä organismi ja vuoden 2015 kunniataulukkoon saa jättää perusteltuja ehdotuksia ja halutessaan tehdä Kuusijärvellä selvää jälkeä oman paikkansa varmistamiseksi.

3. Pukeutuneet / esiintyvät ryhmät

Edellä mainitun lisäksi varaamme yhteensä 10 kisapaikkaa urheilijoille, jotka osana joukkuetta osallistuvat TeräsSika -performance mittelöön. Tällaisen joukkueen tulee lähettää 30.7. klo 21 mennessä lyhyt taikka pidempi kirjallinen esitys sähköpostilla osoitteeseen raisu.lumous@gmail.com. Viestin tulee sisältää joukkueen nimi ja sitoumus saapua stagelle kisapäivänä klo 13 tapahtuvaan performance-esittelyyn sekä kisaa pyrkivien osallistujien nimet, sähköpostiosoitteet ja kisasarja&syntymävuosi. Paikkoja siis rajallinen määrä, mutta ilmoitamme kaikille viestin lähettäneille tilanteesta / päätöksestä 4.8. klo 21 mennessä.

Viestin otsikoksi TERÄSSIKA JOUKKUEPERFORMANCE.

Toivotamme kaikille kisasta kiinnostuneille suorastaan erinomaista treenikautta ja hyvää pössistä ilmoittautumiskahinoihin - tervetuloa Kuusijärvelle 22. elokuuta.

Cafe Kuusijärvi palvelee ryhmiä ja
tilausasiakkaita. Tiloja voi vuokrata erilaisiin yksityistilaisuuksiin,
esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin, pikkujouluihin tai saunailtoihin. Järjestämme myös retki- tai
virkistyspäivän yrityksille, päiväkoti- tai kouluryhmille, seuroille, yhdistyksille tai muille ryhmille.
Cafe Kuusijärvi toteuttaa tilaisuuden asiakkaiden toiveiden mukaisesti!

Monipuolista painopalvelua vuosien kokemuksella!