Terässika

Terässikamainen MÖMF!

Raisu Lumous ry:llä on ilo ja kunnia julkituoda 29. TeräsSika-kisan ilmoittautumisen askelmerkit.

Kisapäivä on 24. elokuuta 2019 klo 13 alkaen ja paikkana tuttuun tyyliin Vantaan Kuusijärvi.

Ilmoittautumiskarsinan ovet avataan tänä vuonna torstaina 23. toukokuuta 2019 klo 9 osoitteessa: http://raisulumous.sporttisaitti.com/terassika.

Kerralla voi ilmoittaa vain yhden kilpailijan! Osallistumismaksu on 50 € / kärsä.

Kisaan mahtuu mukaan max 150 osallistujaa jaoteltuna M Yleinen, M Veteraanisiat(40+), N Yleinen ja N Veteraaniemakot(40+).

Lisäksi yli 100 kg kisaajat mittelevät keskinäisestä paremmuudestaan.

Kuhunkin neljään pääsarjaan mahtuu max 50 kisaajaa.

Ja kisa-/sarjapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viime vuosina kisapaikat on täytetty rytinällä ja tämä on luonnollisesti aiheuttanut harmia rannalle jääneissä. Kisan tavoite on olla paitsi huikea urheilumittelö myös hurmahenkinen sosiaalinen pöhinä ja niinpä jatkamme hyväksi havaittua ilmoittautumisjärjestelmää:

1. Edellisen vuoden kärki.

Vuoden 2018 parhaimmistolle on osallistumispaikat varattu, mutta paikan vahvistus on tehtävä normaalin ilmoittautumiskanavan kautta viimeistään torstaina 30.5.2019.

Paikkoja on jäädytetty 2018 kärjelle seuraavasti:

Miehet Yleinen 10 parasta
Miehet VeteraaniSiat 10 parasta
Naiset Yleinen 10 parasta
Naiset VeteraaniEmakot 5 parasta
Yleinen Yli 100 kg 3 parasta

Huom! Osallistumispaikka EI siirry esim. 11. sijoittuneelle jos joku 10 kärjestä ei vahvista osallistumistaan. Vuoden 2018 tulokset ja kunniataulukko nähtävillä www-osoitteessa: https://raisulumous.sporttisaitti.com/terassika/terassika-2018/

2. TeräsSika Hall of Fame 2019

Kisan vastustamattomasti jatkuvan hurmahenkisyyden varmistamiseksi ja kunnianosoituksena edellisten
vuosien ihmeellisistä suorituksista on seuraaville henkilöille myönnetty TeräsSika Hall of Fame 2019 -status.
Osa statuksen ansainneista saavutti paikan ohituskarsinassa sijoituksensa perusteella – erityisen
hämmästyttävää ja hienoa!

TeräsSika Hall of Fame 2019

Roland Magnusson
Janne Väänänen
Jens Alderin
Harry Lindström
Tuomas Muhonen
Juhis Karhu
Ari-Matti Karhu
Jari Joki
Sampo Luukkainen
Petteri Sironen
Matti Toppari
Risto Suppala
Oona Nikula
Mirabella Meltaus
Anita Sorsa
Mariia Lammi
Sari "Kissapeto" Hämäläinen

Statuksen haltijoille on osallistumispaikat tämän vuoden kisaan varattu, mutta paikan vahvistus on tehtävä viimeistään torstaina 30.5.2019 normaalin ilmoittautumiskanavan kautta.

TeräsSika Hall of Fame 2020

TeräsSika Hall of Fame on elävä organismi ja vuoden 2020 kunniataulukkoon saa jättää perusteltuja ehdotuksia ja halutessaan tehdä Kuusijärvellä selvää jälkeä oman paikkansa varmistamiseksi.

3. Pukeutuneet / esiintyvät ryhmät

Edellä mainitun lisäksi varaamme yhteensä 10 kisapaikkaa urheilijoille, jotka osana joukkuetta osallistuvat TeräsSika -performance mittelöön.

Tällaisen joukkueen tulee lähettää 30.5.2019 klo 21 mennessä lyhyt taikka pidempi kirjallinen esitys sähköpostilla osoitteeseen terassika2019@gmail.com.

Viestin tulee sisältää joukkueen nimi ja sitoumus saapua stagelle kisapäivänä klo 13 tapahtuvaan performance-esittelyyn sekä kisaan pyrkivien osallistujien nimet, sähköpostiosoitteet ja kisasarja&syntymävuosi.

Paikkoja on siis rajallinen määrä, mutta ilmoitamme kaikille viestin lähettäneille tilanteesta / päätöksestä 18.5. klo 21 mennessä.

Viestin otsikoksi TERÄSSIKA JOUKKUEPERFORMANCE.

Toivotamme kaikille kisasta kiinnostuneille suorastaan erinomaista treenikautta ja hyvää pössistä ilmoittautumiskahinoihin - tervetuloa Kuusijärvelle 24. elokuuta.

Terässika XXVIIII ilmoittautumislomake

Ilmoittautumislomakkeella on mahdollista ilmoittaa kerralla vain yhden kilpailijan!

Lähetettyäsi tämän lomakkeen saat kuittausviestin ilmoittautumislomakkeesi vastaanottamisesta sähköpostiisi.

Kilpailuun mahtuu mukaan 150 osallistujaa kuitenkin max 50/sarja. Kirjaamme
nimesi ylös lähetettyäsi tämän nettilomakkeen ja kisakarsinaan mahtuville lähetämme maksuohjeet sähköpostiisi pikimmiten. Kannattaa tarkistaa roskapostikansiokin, mikäli maksuohjetta ei näy eikä kuulu! Osallistumisesi vahvistuu, kun maksat 50 euron
osallistumismaksun 5 päivän kuluessa maksuohjeen vastaanottamisesta. Jos
maksu viivästyy, varauksesi poistuu kirjanpidostamme. Toimi siis
ripeästi ja tarvittaessa varmista tilanne tällä sivustolla julkaistavasta vahvistettujen osallistujien luettelosta.

Ilmoittautuminen on maksun jälkeen sitova, emmekä voi palauttaa osallistumismaksua mahdollisen peruutuksen vuoksi lukuunottamatta lääkärintodistuksella toteen näytettävän peruuntumisen ja sen tilalle mahdollisesti saatavan jälki-ilmoittautumisen myötä. Ilmoitathan myös mahdollisesta osallistujan nimenmuutoksesta osoitteeseen terassika2019@gmail.com, niin saamme kisadiplomit tehtyä oikeille henkilöille.

TeräsSika on myös Facebookissa - seuraa kuulumisia ja keskusteluja sieltä ja sivustolla voit myös ilmoittaa halukkuutesi ostaa/myydä mahdollinen käyttämättä jäävä osallistumispaikka. Mustanpörssin kauppaa emme katso hyvällä silmällä!

Sitten vaan armotonta treeniä ja tervetuloa Kuusijärvelle 24.8.2019!

Raisu Lumous ry.
www.raisulumous.sporttisaitti.com

terassika2019@gmail.com

Mikäli kuulut joukkueeseen, niin ilmoita joukkueen nimi tässä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.