Terässika

XXVII SUOMEN TERÄSSIKA MM-KISAT
LA 19.8.2017 klo 13 Vantaan Kuusijärvi
Järjestäjä Raisu Lumous Ry

Legendaarinen Suomen TeräsSika –kisa kokoaa jo 27. kerran todelliset urheilijat Vantaan Kuusijärvelle!
Kisan järjestää kaiken kaikkiaan varsin liikuttava vantaalainen urheiluseura Raisu Lumous ry.
TeräsSika-kisa on hurmahenkinen tapahtuma jonka vauhdikkaasta ja ketterästä tunnelmasta nauttivat niin kisaajat kuin suorituksia ällistelevä yleisökin. Tervetuloa keskelle vetreää meininkiä ja hulppeaa ilonpitoa - seuraamaan käsittämättömän järeitä TeräsSika suorituksia!

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy. Kisaan osallistuu 150 kilpailijaa (max 50 / sarja) ja ilmoittautuminen tähän MM-kisaan tapahtuu 18.5. klo 09.00 a…
lkaen osoitteessa: www.raisulumous.sporttisaitti.com

KISAAJAT VETÄVÄT YHTÄMITTAISENA SUORITUKSENSA SEURAAVAT LAJIT / MATKAT:
• UINTIA 250 m • PYÖRÄILYÄ 10 km • JUOKSUA 3,5 km • JA PÄÄLLE LITRA OLUTTA!

Kuusijärvellä alkaa meininki & pöhinä jo aamutuimaan, kun Cafe Kuusijärvi avaa ovensa.
Kello 13 kaikuu ilmoille kisan avaus, 13.15 Performance-henkiset joukkueet esiintyvät stagella ja eläväinen musiikki vauhdittaa väkeä kisatunnelmaan.
Kello 13.50 on vuorossa jykevä alkujumppa ja kello 14 rynnistää Kuusijärven aaltoihin miesten yleisen sarjan ryhmä. Kolmen minuutin marginaalein perään kiitävät VeteraaniSiat sekä naisten sarjojen kisaajat.
Kisan kärki on maalissa heti 14.30 jälkeen ja klo 16.15 tapahtuvaa palkintojenjakoa odotellessa nautitaan saunasta, Karhusta ja Cafe Kuusijärven antimista!

SARJAT: •Miehet Yleinen •Naiset Yleinen •Veteraanisiat ja
Veteraaniemakot (Synt. ennen 1978) •Yleinen yli 100 kg

Kisassa palkitaan sarjojen parhaiden lisäksi mm. parhaat asut, hurmahenkisin joukkue, seksikkäin nainen ja mies sekä kisan Raato. Kaikki kilpailijat saavat TeräsSika 2017 Diplomin.

Järjestäjä Raisu Lumous ry. Lisätiedot www.raisulumous.sporttisaitti.com ja raisu.lumous@gmail.com
sekä Henrik Nurminen 044-3491011 ja Sakari Ijas 0400-647143.

Terässika 2016 tulokset:

Terässika 2016