Terässikainfo

Vantaa, Kuusijärvi
16.8.2008 klo 13:00

XVIII TeräsSika kisainfoa

TeräsSika-kisa täyteen ikään – 18-v reipasta hurmahenkeä! Tämän tosiasian sekä kisan järjestävän Raisu Lumous ry: n 25-v taipaleen kuin myös Olympia-vuoden kunniaksi; olutta enemmän kuin koskaan! Ja elokuu ilman Suomen TeräsSika-kisaa on kuin juomatta jäänyt Iso Karhu! XVIII Suomen TeräsSika-kisat järjestetään tutun tanakkaan tyyliin lauantaina 16. elokuuta 2008! Kisapaikkana perinteitä kunnioittaen Kuusijärven Ulkoilualue Vantaalla. Lajeina tutut: Uinti/250 m, Pyöräily/10 km, Juoksu/3,5 km sekä Oluenjuonti/1,25 ltr eli ISO KARHU. Se on selkeä Nam sekä Röyh! Nyt nähdään huikeita loppusuoran taisteluita…

Pekingin Olympialaisiakin ketterämpi Suomen TeräsSika -kisa kokoaa Kuusijärvelle Suomen hurmahenkisimmät kisailijat. Triathlonin pohjalta kehitetty kisa järjestetään nyt jo 18. kerran urheiluseura Raisu Lumous ry:n toimesta. TeräsSika-kisa tempaa kisailijat ja katsojat mukaansa vauhdikkuudellaan ja verrattomalla tunnelmallaan. Ja tavoitteenahan on saada laji Olympialaisiin...

Kuusijärvellä alkaa pöhinä jo aamusta kun Kuusijärven Kahvio avaa ovensa. Kello 13 käynnistyvät viralliset seremoniat Avausröhkäisyllä ja live-musiikilla. Kello 13.50 pidetään massiivinen alkujumppa ja klo 14 rynnistävät Kuusijärven aaltoihin mitään pelkäämättömät TeräsSika -tittelin tavoittelijat. Ja jaossahan ovat Maailmanmestarin tittelit!

Kunniakkaaseen tapaan kisan parhaat palkitaan MM-tittelin ohella tuotepalkinnoin ja he saavat haltuunsa himoitut kiertopalkinnot. Muut erikseen palkittavat ovat mm. seksikkäimmät, parhaiten pukeutuneet ja tunnelmoivat joukkueet, upeimpien asujen kantajat sekä luonnollisesti jaetaan myös kisan Tsemppi ja Raato -palkinnot! Lisäksi kaikille kunniakkaat diplomit, mainiot TeräsSika -muistot, keittolounas, sauna ja toki mainetta kuten myös kunniaa!

KYLLÄ - kiitämme palautteesta ja tänäkin vuonna jatketaan TeräsSika-bileitä Kuusijärvellä
heti kisan päälle. Tarjolla Kuusijärven Kahvion ja Koffin antimia, palkintojenjakoa, mainion Sixpack –bändin elävien muusikoiden esittämää musiikkia sekä ehkä myös ihmeellisiä ohjelmanumeroita!

SARJAT:
• Miehet Yleinen
• Naiset Yleinen
• Veteraanisiat (Miehet synt. ennen 1969)
• Yleinen yli 100 kg
• Joukkuekisa; parhaiten pukeutuneet ja tunnelmoineet pahnueet. (Joukkueet koostuvat yksilösarjojen kilpailijoista / väh. 3 hlöä).

Kilpailijat kilpailevat luontevasti omalla vastuullaan, järjestäjillä on järjestäjän vastuuvakuutus. Huom! Pyöräilykypärä on pakollinen - ota kypärä ja oma pyörä mukaan!

ILMOITTAUTUMINEN:

****

OSAANOTTAJARAJA TÄYNNÄ - JONOTUSLISTALLEKAAN EMME ENÄÄ VOI KISAILIJOITA OTTAA.
Pahoittelut, mutta kiinnostus oli sikamaisen suurta!!!

****

Kaikki ovat kuitenkin tervetulleita mukaan kisatunnelmaan - liity kannustusjoukkoihin tai tule muuten vaan pitämään hauskaa paikanpäälle - kaikki ovat tervetulleita. Sitten vaan armotonta treeniä ja tervetuloa Kuusijärvelle 16.8.2008!

Raisu Lumous ry.